Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Samengestelde Veiligheidsborden

Ontwerp je eigen volledig reflecterende Veiligheidsbord!

Op deze pagina zijn alle veiligheidsborden volledig bewerkbaar. Zo kan je je eigen veiligheidsbord samenstellen. In onze unieke SignEditor™ kun je alle officiële veiligheidspictogrammen met elkaar combineren tot een veiligheidsbord voor jouw situatie. Voeg teksten toe, symbolen en eventueel eigen logo(s) en maak jou eigen unieke veiligheidsborden. 

De veiligheidssymbolen moeten in volgorde van belangrijkheid op het bord worden geplaatst:
   ⚠️ Waarschuwingspictogrammen
   🚫 Verbodspictogrammen
   🔵 Gebodspictogrammen

Meer productcategorieën:

Informatie: Samengestelde Veiligheidsborden

Een samengesteld veiligheidsbord is een combinatiebord waarbij meerdere veiligheidspictogrammen zijn samengebracht op één bord. De toegepaste veiligheidspictogrammen zijn vastgelegd in Europese richtlijnen en de Nederlandse wetgeving op gebied van veiligheids- en gezondheidssignalisatie. Het zijn makkelijk herkenbare afbeeldingen conform de internationale norm NEN-EN-ISO 7010 en NEN 3011. Door de juiste veiligheidssymbolen te gebruiken wordt het risico op ongevallen verkleint. Pictogrammen vallen namelijk veel eerder op dan tekst. Ze zorgen ervoor dat iemand een waarschuwing, aanwijzing, vluchtroute, nooduitgang, gebod of verbod makkelijker herkent. De desbetreffende pictogram kan gecombineerd worden met tekst om als aanvulling of opheldering te dienen.

De veiligheidssymbolen moeten in volgorde van belangrijkheid op het bord worden geplaatst:
   ⚠️ Waarschuwingspictogrammen
   🚫 Verbodspictogrammen
   🔵 Gebodspictogrammen

Met de innovatie SignEditor™ van TrafficSupply kunt u eenvoudig uw eigen veiligheidsborden en informatieborden ontwerpen! Geheel volgens de hiervoor geldende NEN-EN-ISO 7010:2012 en NEN 3011:2015 richtlijnen. De module werkt met officiële veiligheidspictogrammen en symbolen. Kies één van de reeds bestaande borden om die bewerken! Omdat er met vaste indelingen en segmenten gewerkt wordt blijft het geheel te allen tijde overzichtelijk en de uitstraling profesioneel! Mocht je de benodigde informatie niet allemaal op één van de templates, laat het ons weten. Dan maken we een nieuwe template of een klantspecifiek ontwerp 

Je kan kiezen om de veiligheidsborden uit te voeren met dubbel omgezette rand of als vlakke plaat (Alupanel), beiden geheel reflecterend uitgevoerd met klasse 1 of klasse 3 reflecterende folie!

De lees (kijk) afstand is mede afhankelijk van de omgeving waar het bord staat maar ook van de hoeveelheid pictogrammen en teksten op het bord.
Voor het bepalen van de afmeting van het bord kan je onderstaande overzicht aanhouden.

Geschatte kijkafstand veiligheidspictogrammen:

 •  100mm >  3 meter
 •  150mm >  5 meter
 • 200mm > 10 meter
 • 300mm > 20 meter
 • 400mm > 30 meter
 • 600mm > 50 meter

Om de beschermingsmaatregelen voor je personeel te versterken, raden wij aan om werknemers duidelijk in te lichten over het verplicht dragen van hun persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). 

Bij Veiligheidsbord.nl stel je eenvoudig zelf een PBM bord samen met daarop alle gewenste PBM pictogrammen & symbolen zodat men duidelijk weet welke beschermingsmaatregelen er van toepassing zijn.