Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Veiliger naar school

Verkeersborden SCHOOLZONE kopen?

Schoolzone borden zijn verkeerborden die een maximumsnelheid of adviessnelheid aangeven. Of het nu voor het aangeven van het adviessnelheid van een schoolzone of maximum snelheid voor oversteekplaatsen is, we hebben volop keuze voor je. Ook voor buiten schoolse opvang waar adviessnelheid gelden leveren wij de borden op maat. Deze schoolzone borden zijn volledig reflecterend en duurzaam en bovendien in de extra opvallende geel-groen fluoriserend reflex klasse 3 te koop. Bekijk alle soorten en maten schoolzoneborden hieronder!

Meer productcategorieƫn:

Schoolzone en spelende kinderen > Veiliger naar school

Informatie: Veiliger naar school

Informatiebord.nl biedt u als verkeersouder diverse producten. Educatief en leerzaam voor de schoolkinderen, maar ook fysieke maatregelen rondom school en de schoolroute.