Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

A serie - Verbodstekens

Scheepvaartborden Verbordstekens Kopen?

Scheepvaartborden serie A Verbodstekens. Borden scheepvaart Verbodstekens geven het vermelde verbod aan.

Meer productcategorieën:

Informatie: A serie - Verbodstekens

Verbodstekens

Verboden: Invaart, uitvaart of doorvaart (permanent) Verboden, Voorbijlopen Verboden, Ontmoeten en voorbijlopen Verboden, Verboden ligplaats te nemen, Verboden te ankeren, Verboden te keren, Verboden hinderlijke waterbeweging te veroorzaken, Verboden buiten de aangegeven begrenzing te varen, Verboden voor motorschepen, Verboden voor kleine schepen, Verboden te waterskiën, Verboden voor zeilschepen, Verboden voor door spierkracht voorbewogen schepen, Verboden voor zeilplanken, Verboden voor snelle motorboten, Verboden boten te water te halen of uit het water te halen, Verboden voor waterscooters.

 

 

 

Scheepvaartborden conform richtlijnen BPR serie A Verbodstekens. De te gebruiken afmeting van het scheepvaartbord is afhankelijk van de vaarwegbreedte waarlangs het scheepvaartbord geplaats wordt.

Meer informatie over vaarwegbreedtes en de bijbehorende bordformaten vind je hieronder.

meer informatie